-
جمعه, ۹ اسفند ۱۳۹۸، ۰۴:۱۵ ب.ظ

به همین دلیل، در هرفصل از کتاب «مشت آهنین» یکی از این اشخاص که عضو اتحادیه «صهیونیستهای تجدیدنظر طلب» هستند معرفی شده و از تلاشهای آنان برای به قدرت رساندن رژیم جعلی اسرائیل توضیحاتی ارائه میشود.
پایگاه صهیون پژوهی خیبر، کتاب «مشت آهنین»[۱] توسط «لنی برنر»[۲]، نویسندهی یهودی نگاشته شده است. برنر سال ۱۹۳۷ در «آمریکا»[۳] متولد شد و یک ضدصهیونیسم به شمار میرود.
انگیزه «لنی برنر» از نوشتن این کتاب و تحقیق در مورد صهیونیسم، ناراحتی از جنایات آنان در «فلسطین» بوده و هدف او جداکردن افعال صهیونها از تعلیمات دین یهود میباشد.
«برنر» معتقد است بنیان تفکر صهینیسمها چیزی جز دین یهود است و برای شناخت آن باید به تحقیق در مورد اتحادیه «صهیونیستهایتجدیدنظر طلب»[۵] پرداخت.
اتحادیه «صهیونیستهایتجدیدنظرطلب» در سال ۱۹۲۳ و با اتکاء به افکار و سیاستهای «ویلادیمیر ژابوتینسکی» ظهور کرد.
«ژابونتیسکی» معتقد است هیچگونه سازش با فلسطین ممکن نیست. همین دیدگاه او باعث شد با اشخاصی چون «موسولینی»[۶] و تروریستها ارتباط داشته باشد[۷]. سیاست کلی این جنبش تلاش برای استحام بخشیدن به پایههای نظام جعلی صهیونیسم بود. آنها در جهت محقق شدن این هدف، به دو عامل زیر متوسل شدند:
- منتقل کردن یهودیان سرتاسر جهان به فلسطین.
- اتخاذ سیاست های استعماری و توسل به زور برای تحقق آن. از آنجا که اسکان دادن یهودیهای دنیا در سرزمینمقدس امری زمانبر بود، اعضای اتحادیه تجدیدنظر طلب تصمیم گرفتند در راستای قدرت بخشیدن به نظام نوپای صهیونیستی، از این عامل نیز بهره بگیرند.
گروهکهای تروریستی زیادی نیز از جمله «ایرگون»[۸] و «بتار»[۹] به این جنبش پیوستند و ذیل اتحادیه تجدیدنظر طلب مشغول به فعالیت شدند.
«برنر» در این کتاب، تحقیق و مونوگرافی خود را در قالب بررسی فعالیتهای «مناخیم بگین»[۱۰]، «اسحاق شامیر»[۱۱] و « ولادیمیر ژابوتینسکی» ارائه میکند.
به همین دلیل، در هرفصل از کتاب «مشت آهنین» یکی از این اشخاص که عضو اتحادیه «صهیونیستهای تجدیدنظر طلب» هستند معرفی شده و از تلاشهای آنان برای به قدرت رساندن رژیم جعلی اسرائیل توضیحاتی ارائه میشود.
لازمهی بهرهمند شدن از اطلاعات این کتاب، آشنایی با تاریخ صهیونیسم میباشد.[۱۲]
فصل اول؛ «ژابوتینسکی»، نویسنده یهودی و فارغالتحصیل رشته وکالت از «دانشگاه ساپینزا رم»[۱۳] است که سال ۱۸۸۰ در «روسیه»[۱۴] متولد شد. بعد از تاسیس اتحادیه «صهیونیستهای تجدیدنظر طلب»، مهم ترین فعالیت او، تشکیل گروه شبه نظامی برای یهودیان و مجهز کردن آنان به اسلحه بود.
فصل دوم؛ «مناخم بگین» ششمین نخست وزیر رژیمصهیونیستی در حدفاصل سالهای ۱۹۷۷ تا ۱۹۸۳ میباشد. او فرماندهی گروهکهای تروریستی «بتار» و «ایرگون» در سالهای ۱۹۴۲ و ۱۹۴۳ و طرح ریزی حمله به روستای «دیر یاسین»[۱۵] در سال ۱۹۴۸ را بر عهده داشته است.
فصل سوم؛ «اسحاق شامیر»، سال ۱۹۱۵ در «لهستان»[۱۶] متولد شد و هفتمین نخستوزیر رژیمصهیونیستی میباشد. در دوران نخستوزیری «شامیر»، شکستهای پیاپی در مناطق جنبوبی «لبنان»[۱۷] و وضعیت نابهسامان اقتصادی باعث تضعیف او و رژیمصهیونیستی شده است.
پی نوشت:
[۱]. The Iron Wall: Zionist Revisionism from Jabotinsky to Shamir
[۲]. Lenni Brenner
[۳]. United States USA
[۴]. Palestine
[۵]. Revisionist Zionism
[۶]. Benito Mussolini
[۷]. https://www.amazon.com/Iron-Wall-Zionist-Revisionism-Jabotinsky/dp/0862322170
[۸]. irgun
[۹]. Betar
[۱۰]. Menachem Begin
[۱۱]. Yitzhak Shamir
[۱۲]. https://www.wrmea.org/1984-september-17/book-review-the-iron-wall-zionist-revisionism-from-jabotinsky-to-shamir.html
[۱۳]. Sapienza University of Rome
[۱۴]. Russia
[۱۵]. Deir Yassin, Palestine
[۱۶]. Poland
[۱۷]. Lebanon