-
چهارشنبه, ۱۴ اسفند ۱۳۹۸، ۱۱:۴۷ ق.ظ

آمریکا در هر حرکت، طراحی و اقدام خود حتماً نیمنگاهی به برنامههای جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی دارد. بنابراین، وقتی در مسئله شیوع ویروس کرونا علیه جمهوری اسلامی هجمههای رسانهای زیادی وارد میشود، باید در همین قالب مسئله تحیل کنیم.
پایگاه صهیونپژوهی خیبر، همزمان با ورود ویروس کرونا به ایران و مبتلاشدن تعدادی از هموطنانمان به این ویروس، رسانههای صهیونیستی در تلاش هستند تا شرایط داخلی کشور را بحرانی نشان دهند. پایگاه صهیونپژوهی خیبر به جهت بررسی دلایل مختلف ایجاد هجمههای رسانهای علیه جمهوری اسلامی ایران، گفتوگوی ویژهای با «اکبر ابدالی»، کارشناس مسائل اقتصادی ترتیب داده است.
خیبر: با توجه به این موضوع که کرونا ویروس در کشورهای بسیاری منتشر شده است، به نظر شما چرا جمهوری اسلامی ایران بیش از کشورهای دیگر توسط مافیای رسانههای صهیونیستی مورد هجمه عملیاتروانی قرار گرفته است؟
برای اینکه پاسخ دقیقی به این پرسش داده شود، باید مقدمهای را ابتدا عرض کنم. تا قبل از ظهور انقلاب اسلامی دو ایدئولوژی و گفتمان غالب در دنیا وجود داشت. یک اردوگاه غرب بود که رهبری آن را آمریکا برعهده داشت و ایدئولوژی این اردوگاه، لیبرالیسم بود. اردوگاه دیگری در شرق وجود داشت که رهبری آن برعهده شوروی بود و تفکر این اردوگاه نیز، سوسیالیسم بود که بعد از جنگ جهانی دوم شکل گرفت.
این دو کشور برنامهها و راهبردهای کلانشان را متناسب با رقیب طراحی میکردند. مثلاً، آمریکا در طراحی سیستم نظامی، دفاعی و اقتصادی حتماً نیمنگاهی به شوروی و برنامههای این کشور میانداخت و متناسب با کشور رقیبش برنامهریزی میکرد. لذا شوروی و آمریکا رقیبهای گفتمانی و اصلی یکدیگر بودند.
با ظهور انقلاب اسلامی و فروپاشی شوروی، عملاً دو گفتمان اصلی و رقیب در جهان به وجود آمد. یکی همان غرب و لیبرالیسم به رهبری آمریکا، و دیگری انقلاب اسلامی و مردمسالاری دینی به رهبری جمهوری اسلامی ایران. در اوایل انقلاب، جنگ تحمیلی و مسائل مختلفی پیش آمد؛ اما با گذر زمان قدرت انقلاب اسلامی افزایش پیدا کرد و پیروزیهای گفتمانی و کف میدانی اخیر انقلاب اسلامی در عراق، سوریه، یمن، لبنان و سایر مناطق قدرت انقلاب اسلامی را نسبت به سالهای اولیه انقلاب افزایش داد.
درحال حاضر دو گفتمان رقیب در جهان وجود دارد: غرب و لیبرالیسم به رهبری ایالات متحده و جمهوری اسلامی با گفتمان انقلاب اسلامی. شاهد مثال برای این بحث، اسناد راهبردی است که آمریکا طرحی کرده است. مثلاً، در سند راهبردی مقابله با تروریسم آمریکا که در سال 2018 تدوین و منتشر شده، آمریکا صراحتاً ادعا میکند که دشمن درجهیک ایالات متحده، کشور جمهوری اسلامی است و بایستی با شبکه جهانی که ایران ایجاد کرده، مقابله و مبارزه کند.
در واقع آمریکا، کشورهایی نظیر چین، روسیه و حتی کشورهای اروپایی را مشکل و رقیب تمدنی خودش نمیداند، بلکه تمدن اسلامی به رهبری ایران را به عنوان مشکل و سد راه خود میبیند. لذا در تحلیلهایمان بایستی به این نکته توجه داشته باشیم.
بنده اعتقاد دارم آمریکا در هر حرکت، طراحی و اقدام خود حتماً نیمنگاهی به برنامههای جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی دارد. بنابراین، وقتی در مسئله شیوع ویروس کرونا علیه جمهوری اسلامی هجمههای رسانهای زیادی وارد میشود، باید مسئله را در همین قالب تحیل کنیم.
کمااینکه در موضوعات دیگری نظیر مسائل نظامی و مسائل مربوط به حوزه انرژی و غرب آسیا نیز برنامهریزیهای آمریکا با نگاه به جمهوری اسلامی طراحی میشوند. در واقع آمریکا طوری برنامهریزی میکند که بتواند در مقابل انقلاب اسلامی ایستادگی کرده و جبهه خودش را مستحکم کند.
به نظر من، یکی از دلایل اصلی حملات مافیای رسانهای صهیونیستی به جمهوی اسلامی ایران در موضوعات مختلف ازجمله کرونا ویروس، در همین زمینه، یعنی جنگ تمدنی میان جمهوری اسلامی و ایالات متحده آمریکا قابل تحلیل و بررسی است.
خیبر: ممنون از توضیحات جامع و کاملی که ارائه فرمودید.