-
دوشنبه, ۲۶ اسفند ۱۳۹۸، ۱۰:۰۰ ق.ظ

شرکتهای بینالمللی امنیتی چون «پروسگور»، «جی کا سیرا» و «کا بی آر» با ظاهری آمریکایی و شرکت «خدمات دفاعی ایجیس» و «گروپ سکوریتی» با ظاهری انگلیسی، اساساً اسرائیلی هستند.
پایگاه صهیونپژوهی خیبر، «هاشمیرا» اولین شرکت امنیتی خصوصی اسرائیلی بود که بعد جنگ سرد تأسیس و با حمایت آمریکا به رسمیت شناخته شد. این شرکت در حال حاضر شاخه فرعی یک شرکت بینالمللی امنیتی به نام «جی فور اس» است که مقر اصلی آن در لندن میباشد. هاشمیرا هم اکنون بیش از 15 هزار کارمند دارد.
نزدیک به 300 شرکت اسرائیلی در نقاط مختلف دنیا در حال فعالیت هستند و خدماتی نظیر آموزش، انتقال سلاح، گروگانگیری، محافظت از شهرکنشینان صهیونیست، شکنجه، مدریت زندانها و.... را ارائه میدهند.
ارتباط اسرائیل با شرکتهای بینالمللی امنیتی
شرکتهای زیادی با رژیم صهیونیستی همکاری میکنند ولی مهمترین آنها عبارتند از:
شرکت «آکادامی» یا «بلک واتر» سابق، یکی از این شرکتهاست که در زمینه الکترونیک و جاسوسی به طور خاص فعالیت میکند. شرکتی به ظاهر آمریکایی که در عراق و افغانستان دست به کشتار غیر نظامیان میزد.1
شرکت بینالمللی «ICTS Europe S.A» یک شرکت هلندی است که سرویسهای امنیتی اسرائیل با همکاری خطوط هواپیمایی رژیم صهیونیستی آن را تأسیس نمودند. این شرکت سالیانه درآمدی بالغ بر 100 میلیون دلار دارد.2
شرکت «تریپل کانوپی» که مقر اصلی آن در ایالت «ویرجنیا» آمریکاست، تاکنون عملیاتهای فراوانی را به نفع اسرائیل انجام داده است. درآمد این شرکت سالیانه یک و نیم میلیارد دلار است.
شرکتهای بینالمللی امنیتی چون «پروسگور»، «جی کا سیرا» و «کا بی آر» با ظاهری آمریکایی و شرکت «خدمات دفاعی ایجیس» و «گروپ سکوریتی» با ظاهری انگلیسی، اساساً اسرائیلی هستند؛ دلیل آن هم واضح است. جدای از این که این شرکتها در درون اسرائیل دارای شعب هستند، کارمندان آن را نیروهای امنیتی و عوامل موساد تشکیل میدهد.
شرکتهای نامبرده شده در کشورهایی چون عراق، کویت، بحرین، قطر، امارات، عمان، لبنان، اردن، عربستان سعودی و یمن فعالیت دارند. جالب است بدانید که درآمد این شرکتهای امنیتی خصوصی از پنج میلیارد دلار در سال 2011م به 14 میلیارد دلار در سال 2014م افزایش پیدا کرده است. وزارتخاجه فرانسه درآمد این شرکتها را چیزی بالغ بر 400 میلیارد دلار عنوان نموده که رژیم صهیونیستی در همه آنها صاحب سهام است.
عواملی نظیر «عدم نیروی مسلح کافی»، «نبود تخصص»، «نقص عمده حاکمیت» در کنار مواردی چون «درگیریهای نظامی» و «عدم تجربه نظامی»، زمینه و زیر ساختهای لازم برای حضور این شرکتها در کشورهای عربی و حتی سایر کشورهای جهان را فراهم میکند.
در پایان درباره مضرات حضور این شرکتها در کشورهای میزبان باید گفت که جدای از مسئله نفوذ، نقض حاکمیت و به یغماء بردن منابع طبیعی و انسانی، این کشورها مقدرات خود را در اختیار عدهای مزدور قرار دادهاند که مکانیسم بازار را دنبال میکنند. یعنی عرضه و تقاضا. این یعنی آنان تنها به منافع خود میاندیشند. منافع آنان تنها پول و موقعیت است که هر گاه از جای دیگر تأمین شود، به راحتی به کشور میزبان خیانت میکنند.3
پینوشت:
1 – https://www.mashreghnews.ir/news/102475
2- http://www.ictseurope.com/about/who-we-are