-
يكشنبه, ۱۷ فروردين ۱۳۹۹، ۰۷:۰۰ ب.ظ

اکثریت یهودیان در واقعه کورههای آدم سوزی از بین نرفتند بلکه در ماجرای اِس اِس و… مشابه آن کشته شدند که بازهم تعدادشان از آنچه در هولوکاست گفته میشود کمتر است. ناگفته نماند که بخشی از آمار مردگان یهودی که در جنگ کشته شدند را به این ماجرای دروغین هولوکاست نسبت دادند.
پایگاه صهیونپژوهی خیبر، کتاب (آلمان نازی، گناهکار ابدی) به قلم «میشائیلوولفسون» و دیگر همکارانش که او را در نوشتن این کتاب یاری دادهاند، به ترجمه علی رحمانی و مرضیه ذاکری در تهران سال 13۹۵ منتشر شده است. موضوع این کتاب درباره آلمان غربی، بحث هولوکاست در افکار عمومی و یهودستیزی در آلمان است؛ این کتاب در واقع مکمل کتاب گناه ابدی ولفسون است؛ در آن کتاب ابهاماتی در این موضوع رفع نشده بود که در این کتاب جدید آنها برطرف شده است.
کتاب حاضر، در ۱۰ بخش و یک بخش پیوستها به اتمام رسیده است که فصلهای آن عبارتنداز: ریشه تاریخی یهودستیزان در اروپا، طراح اولیه هولوکاست، سربازان یهودی آلمان در جنگ جهانی اول، خدمتگذاران یهودی هیتلر، افسران و سربازان یهودی آلمان نازی در جنگ جهانی دوم، تاریخ روابط سیاسی اسرائیل و آلمان، دام تاریخی آلمان برای یهودیت، موافقتنامه پرداخت غرامت آلمان به اسرائیل، افزودهها بر متن و پیوست ها.
مولف در بخش اول از کتاب آورده است: از زمان به قدرت رسیدن هیتلر، وقایعی برای یهودیان اتفاق افتاد؛ وقایعی همچون تبعید یهودیان، هولوکاست و… . کتابهای زیادی به بررسی این موضوعات پرداختهاند، اما این کتاب با تحقیقاتی دقیق از بازماندگان آن موضوع نوشته شده است.
هیتلر معتقد بود که یهودیان دارای ژن معیوبی هستند و یک ژن معیوب از بمب هستهای خطرش بیشتر است؛ هیتلر به جمعی از متفکران، نقشهای برای موضوعات یهود ریختهاند که برنامه نهایی در ویلای وانزه طرح شد؛ این ویلا در حومه شهر برلین بنا شده است و استراحتگاهی برای سرویسهای امنیتی آلمان نازی است.
بخش دوم به بیان تاریخ یهودیان در کشور آلمان و ماجرای دریفوس پرداخته است؛ در ادامه به قسمتی از کتاب نبرد من استناد شده و بیان میکند که نظر هیتلر درباره یهودیان چه بوده است؛ این کتاب هماکنون با پنج ترجمه در کشور یافت میشود.
مولف از زبان هیتلر این مباحث را این چنین قلم میزند، هیتلر میگوید: «آنقدر از یهود متنفر بودم که فکر میکردم آنها از سیارات دیگری آمدهاند و از وقتی که فهمیدم سوسیالیسم و یهودیت باهم کار میکنند، باخود میگفتم این دو طاعون هستند و یکی سر و دیگری قلب است.» وی میافزاید: «آنها با وجود اینکه ثروتمند بودند همیشه کثیف بودند و ریشهایشان را کوتاه نمیکردند، با دست غذا میخوردند و در منزل کثیف و کوچک زندگی میکردند.»
نویسنده کتاب سپس به نقش یهودیان در سراسر دنیا میپردازد که تا چه حدی در بین سران دولتها نفوذ داشتند. مولف در این بخش نوشته است: آنها در مشاغل پزشکی، اقتصادی، دولتی و… نفوذ داشتند و اکثر پزشکان در آن زمان یهودی بودند و در مشاغل اقتصادی، حرف اول را میزدند.
ریشه زندگی هیتلر
بخش سوم درباره جنگ جهانی اول است که در آلمان هنوز سربازان یهودی وجود داشتند، نه فقط سرباز بلکه سردمداران و فرماندهان یهودی مشغول فعالیت در ارتش بودند. دولت و سیاستمداران نازی برنامهای جدید برای اخراج یا تبعید آنان طرح کردند؛ مولف درباره این موضوع مینویسد: خیلی از سربازانی که یهودیالاصل هم بودند ولی برای پیشرفت آلمان از هیچ تلاشی فروگذار نمیکردند مورد عفو قرار میگرفتند و بعضی هم که به دنبال زمینگیر کردن آلمان بودند با اینکه یک رگه یهودی داشتند تبعید یا به زندان میرفتند.
بخش چهارم به ریشه زندگی هیتلر است پرداخته شده است، هیتلر برای افراد نزدیک خود که یک ریشه یهودی داشتند، ممنوعیتها را لغو میکرد و اجازه کار آزادانه به آنها میداد؛ علاوه بر آنها یهودیانی که سِمت درباری داشتند نام یهودیان سفید را به خود گرفتند و از زندانی شدن و تبعید در امان بودند.
سربازان آلمانی برخلاف دولتیها، رابطه خوبی با سربازان یهودی داشتند؛ بیشتر یهودیان در کورههای آدم سوزی از بین نرفتند بلکه در ماجرای اِس اِس و… مشابه آن کشته شدند که بازهم تعدادشان از آنچه گفته میشود کمتر است؛ ناگفته نماند که بخشی از مردگان یهودی در جنگ کشته شدند و آنها را به این ماجرای دروغین نسبت دادند.
در جنگ جهانی اول، سربازان و افسران یهودی که شجاع بودند هرچند پدر و مادرشان یهودی بودند مورد عفو قرار میگرفتند؛ زیرا افراد در انتخاب پدر و مادر خویش نقشی نداشتند. هیتلر حدود ۲۰۰۰۰ نفر را مورد عفو قرار داد و اجازه ورود به ارتش را به آنها داده بود.
نویسنده در بخش پنجم برخورد ارتش در جنگ جهانی دوم را مورد بحث قرار داده است که طبق برنامه قانونگذاری نژادی عمل کنند و فرماندهان معتقد بودند پس از جنگ جهانی دوم که با پیروزی آلمانها به پایان میرسد، سه جنگ در پیش دارند؛ ۱-جنگ با یهودیان ۲-مبارزه با کلیسای کاتولیک ۳-مبارزه با طبقه کارگر.
بدون هیتلر اسرائیلی بهوجود نمیآمد
نویسنده در ادامه این مباحث مطرح میکند که در بین ارتش آلمان، روحیه یهودستیزی القاء میشد، با این اوصاف که فرماندهان نیروی دریایی و زمینی مقالهای نوشتند و اینطور شروع کردند که یهودی هیچ سهمی در عظمت شگفت انگیز و منحصر بهفرد تاریخ آلمان ندارد.
بخش ششم نقش هیتلر در به وجود آمدن اسرائیل را بیان میکند: سباستین هافنر در کتاب خود این جملات را تکرار کرده است: بدون هیتلر اسرائیلی به وجود نمیآمد! بدون هولوکاست هیچ دولت یهودی مستقلی به وجود نمیآمد.
از آنچه مطرح شد، صحت این سخنان تایید نمیشود بله حقیقت این است که هولوکاست باعث رواج صهیونیسم در بین یهودیان شد و با این موضوع که چهره یهودیان مظلوم جلوه داده شد و خیلی از یهودیان غیرصهیونیست با وجود این مظلومنمایی و گرفتن غرامت خود را صهیونیست معرفی کردند.
بخش هفتم: پس از تاسیس اسرائیل به عنوان کشور، تعاملاتی با سایر جهان برقرار شد که توانست با موضوع هولوکاست از آلمان استفاده اقتصادی ببرد و از این موضوع توانست یک وجهه مظلوم در جهان نشان دهد که نتایج این قضیه شد آلمان، گناهکار ابدی؛ به هیچکس هم اجازه صحبت و تبیین این موضوع را نمیدادند؛ این موضوع را در میان خود به همهپرسی گذاشتند.
بخش هشتم: همانطور که بیان شد، هولوکاست در روابط آلمان و اسرائیل تاثیر به سزایی داشت و پس از به دست آوردن قدرت در آلمان این موضوع را بهعنوان یک حقیقت تاریخی عنوان کرد و آلمان باید به بازندگان این جریان غرامت میداد. نوشته شده است: آلمان و یهودیت هیچوقت باهم کنار نمیآیند و از تاریخ خود عبرت گرفتهاند.
مولف در بخش آخر کتاب یعنی بخش نهم موافقتنامه پرداخت غرامت آلمان به اسرائیل را بازگو میکند و بیان میدارد: بالاخره با وجود تمام موضوعات، آلمان باید غرامت میداد و شد گناهکار ابدی، صهیونیسم هم این را یک راه و روشی برای خود قرار داد تا مشکلات اقتصادیاش رفع شود؛ مولف در این بخش طریقه و ماهیت غرامتگرفتن را به طور کامل و مستند شرح داده است. خیلی از مردم و حتی سیاستمداران از واقعه هولوکاست و اشتباهی که هیتلر انجام داد شرمسار هستند و بعضی تلاش دارند که نسل جدید از دادن غرامت معاف باشند و غرامت دادن را تمام کنند.
لینک کوتاه: http://khbn.ir/QFIFHW