-
سه شنبه, ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۳۰ ق.ظ

مقاله دیگری تحت عنوان «بیوتروریسم چیست؟» در کتاب وجود دارد. در بخشی از این مقاله به موضوعات مختلفی اعم از نقش موساد در ترورهای بیولوژیک و به خصوص ترور رهبران فلسطینی، اهداف اقتصادی از به کارگیری بیوتروریسم، اتهام سرویسهای اطلاعاتی غربی به انجام فعالیتهای تروریستی پرداخته شده است.
پرونده ویژهی «نفوذ صهیونیسم در جنگهای بیولوژیک»؛
شماره هشتم: معرفی کتاب «بیوتروریسم»
پایگاه صهیونپژوهی خیبر، کتاب «بیوتروریسم» اثری متشکل از نوشتههای (مقالات) «رضا کرمی»، «اسماعیل شفیعی سروستانی» و دیگران است که توسط «مؤسسه فرهنگی موعود عصر (عج)» تدوین شده است. این اثر 215صفحهای نخستین بار در سال 1394 به همت نشر «هلال» به انتشار رسید.
فهرست
چهار خط استراتژیک
بیوتروریسم چیست؟
بیوتروریسم و تهدیدهای نوین علیه مسلمانان
تروریسم تاریخی یهود
آرمگدون بیوتکنولوژیک
بیوتروریسم و تئوریهای ارائه شده در مقابله با آن
تهدیدهای دائمی و خاموش
مرگهای بیوتروریستی در آخرالزمان
زندگی استعماری؛ طب استعماری
بیوتروریسم نوین
پدافند غیرعامل و تهدیدات زیستی حوزة دام
تهدیدهای بیوتروریسم در حوزة محیط زیست
ذخایر ژنتیکی و زیستی و پدافند غیر عامل
نگاهی به جنایات بیوتروریستی آمریکا در یک قرن گذشته
اطلاعاتی کاملتر از پروژة یونیکس
سوءاستفاده از شمشیر دولبة فلوراید در آمریکا
مک دونالد؛ آنچه نمیخواهند شما بدانید!
تروریسم مافیایی دارو
سخن ناشر
کتاب «بیوتروریسم» با این مقدمه آغاز میشود: طی سالیان اخیر که به تبع طرح موضوع فعالیتها و تحقیقات هستهای ایران، همه ذهنها و زبانها متوجه تهدیدات اتمی گشته، خاطرات انفجار بمبهای اتمی ایالات متحده آمریکا را در ناکازاکی و هیروشیما زنده نموده و بیمی از تکرار آن فاجعه در نقاط دیگر از جهان در دلها افکنده است. غافل از آنکه غرب و سردمداران سیاسی و رسانههای غربی با فرافکنی از یک سو عامل تهدید را ساکنان سرزمینهای اسلامی و فعالیتهای هستهای معرفی مینمایند و از سوی دیگر مانع از آن میشوند تا همگان بدانند عصر بمب اتمی گذشته، بلکه استعداد بازدارندگی اینگونه سلاح نیز از دست رفته است.
پیشنهاد مطالعه:
پرونده ویژه| اهمیت جنگ بیولوژیک و فقه بیوتروریسم
در مقابل هزینه سنگین ساخت، نگهداری و به کارگیری بمبهای هستهای، مطالعات بیولوژیکی باعث شدهاند تا صاحبان قدرت در شرق و غرب و به ویژه رژیم صهیونیستی به سلاحی به مراتب مخربتر و ارزانتر دسترسی پیدا کنند. سلاح بیولوژیکی بی صدا، بی هیچ اثر تخریبی بر اماکن و مساکن و بدون گذاشتن رد پا موجودات زنده را در گسترهای وسیع از پای در میآورد.
درباره کتاب
از آنجا که این اثر شامل مقالات مختلفی است، در مقام معرفی کتاب مذکور به توضیحاتی کوتاه پیرامون برخی مقالات موجود اشاره میشود.
یکی از مقالات این اثر، «تروریسم تاریخی یهود» نام دارد. نویسنده در این مقاله یهودیان را به عنوان اولین تروریستهای تاریخ معرفی میکند سپس دلایل و مصادیقی را ارائه مینماید. در این بخش به ترور حضرت هاشم جد اعلای پیامبر (ص)، جناب عبدالمطلب فرزند هاشم، جناب عبدالله و تلاش برای ترور پیامبر اسلام (ص) توسط یهود اشاره شده است.
نویسندة مقاله در توضیحات ترور جناب عبدالله مینویسد: «درباره عبدالله داستانها صریحتر است. یهودیان بارها دست به ترور او زدند و ناکام ماندند. گفتهاند: خانم یهودی را فرستادند که همسر عبدالله شود تا نطفه پیامبر آخرالزمان به این زن منتقل گردد. زن هر روز سر راه عبدالله را میگرفت و به او پیشنهاد ازدواج میداد. یک روز نیامد. عبدالله از او پرسید چرا نیامدی؟ گفت: نوری که در پیشانی تو بود، دیگر نیست. عبدالله ازدواج کرده بود.»
مقاله دیگری تحت عنوان «بیوتروریسم چیست؟» در کتاب وجود دارد. در بخشی از این مقاله به موضوعات مختلفی اعم از نقش موساد در ترورهای بیولوژیک و به خصوص ترور رهبران فلسطینی، اهداف اقتصادی از به کارگیری بیوتروریسم، اتهام سرویسهای اطلاعاتی غربی به انجام فعالیتهای تروریستی پرداخته شده است.
نویسنده در بخش بیوتروریسم و اهداف اقتصادی مینویسد: «در این نوع از بیوتروریسم هدف نابودکردن پایههای اقتصادی کشور یا منطقهای میباشد. در بعضی از کشورهای در حال توسعه که غذای اصلی مردم را محصولات کشاورزی نظیر برنج تشکیل میدهد، ممکن است با ایدههای تروریستی به آسیب بیولوژیک غلات و از بینبردن آنها بپردازند و مسبب قحطی، سوء تغذیه، کاهش ایمنی و عفونتهای مکرر گردند. در کشوری مانند ایران مزارع گندم و برنج به عنوان اساس تغذیه مردم میتواند مورد حملات بیوتروریستی قرار گیرد.»
همانطور که از نام مقالة «نگاهی به جنایات بیوتروریستی آمریکا در یک قرن گذشته» پیداست، در این فصل به تعدادی از جنایات آمریکا اشاره شده است. برای مثال در این مقاله آمده: «در سال ۱۹۸۱ میلادی دولت کوبا اعلام کرد که در اثر حمله بیولوژیک ارتش آمریکا، ۳۰۰ هزار نفر از اتباع این کشور به تب دنگو مبتلا شدند که یک بیماری خونریزیدهنده ویروسی است و مبتلایان در اثر شدت خونریزی از پای در میآیند.»
لینک کوتاه: http://khbn.ir/glG