-
سه شنبه, ۲۱ مرداد ۱۳۹۹، ۰۱:۱۱ ق.ظ

اسرائیل برای تحقق اهداف توسعهطلبانهاش علاوهبر حفظ برتری فنی چشمگیر به سود موجودیت اسرائیل در برابر همه کشورهای عربی و جهان اسلام، «کمیت عربی در مقابل کیفیت صهیونیستی» که قادر به تحمیل تسلیم بر عربهاست، تفرقهافکنی در جهان عرب را در دستور کار خود قرار داده است. صهیونیسم به مثابه ابزار امپریالیسم جهانی در جهان اسلام میکوشد تا با سیاست تفرقه بینداز و حکومت کن جنبشهای اسلامی و عربی را در هم بکوبد.
پایگاه صهیونپژوهی خیبر، درونمایه اصول صهیونیسم ساختن نهتنها یک مذهب بلکه یک ملت و یک دولت از یهودیت است که میکوشد تا همه یهودیان دنیا را با توسل به جنگهای توسعهطلبانه در سرزمین موعود «اسرائیل بزرگ» گردهمآورد. از آنجا که صهیونیسم سلطه اقلیت استثمارگری در جهان است که با منشأ غربی در جهت اهداف استعماری و امپریالیستی خود در خاورمیانه پایگاهی به نام اسرائیل را به وجود آورده است. از اینرو توسعهطلبی در جوهره و ذات چنین جنبشی است.1
از اهداف راهبردی و اعلام شده صهیونیسم، کوشش برای تشکیل «اسرائیل بزرگ» با گسترهای از «نیل تا فرات» است. آنها این اشتهای سیریناپذیر خود را با توسل به تورات، رنگ و بوی مذهبی نیز میدهند و اینگونه تبلیغ میکنند که براساس تعالیم مذهبی، سرزمین نیل تا فرات به فرزندان یهود اهدا شده است.2 اسرائیل برای تحقق اهداف توسعهطلبانهاش علاوهبر حفظ برتری فنی چشمگیر به سود موجودیت اسرائیل در برابر همه کشورهای عربی و جهان اسلام «کمیت عربی در مقابل کیفیت صهیونیستی» که قادر به تحمیل تسلیم بر عربهاست3 تفرقهافکنی در جهان عرب را در دستور کار خود قرار داده است. صهیونیسم به مثابه ابزار امپریالیسم جهانی در جهان اسلام میکوشد تا با سیاست تفرقه بینداز و حکومت کن جنبشهای اسلامی و عربی را در هم بکوبد.4 این موضوع در نوشتههای نظریهپردازان و نویسندگان صهیونیست مانند «ارییه اورنشتاین» و «دیوید کاما» به روشنی آمده است.5
نویسنده: دکتر محسن محمدی
پینوشت:
[۱]. طرح تقسیم فلسطین از سوی سازمان ملل متحد در ۱۹۴۷ مطرح شد که بر مبنای آن تشکیل دولت مستقل یهودی و عربی مورد تایید قرار گرفته بود و بیتالمقدس نیز بینالمللی اعلام شده بود. در این طرح به یهودیان که کمترین جمعیت را داشته و مالک سرزمین کمتر از ۶ درصد کل فلسطین بودند، ۵۷ درصد از کل سرزمین فلسطین را بخشید.«ر.ک: فلسطین و حقوق بینالملل، هنری کتان، ترجمه غلامرضا فدایی عراقی، ص ۷۷، تهران، امیر کبیر، ۱۳۶۸؛ ریشههای بحران در خاورمیانه، حمید احمدی، ص ۴۷۸ ـ ۴۷۶، تهران، کیهان، ۱۳۶۹.»
[۲]. ر.ک: طرح یهودیان قبرس، اسکار ک. آ. را بینوویچ، ص ۱۷، انتشارات هرتزل، نیویورک، ۱۹۶۲ م؛ حقایق و اباطیل فی تاریخ بنی اسرائیل، فوزی محمد حمید، ص ۶۳ ـ ۵۷؛ دارالصفدی، دمشقع ۱۹۹۴م؛ پرونده اسرائیل و صهیونیسم سیاسی، روژهگارودی، ترجمه نسرین حکمی، ص ۱۳۳، سازمان چاپ و انتشارات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، تهران، ۱۳۶۹.
[۳]. ر.ک: استراتژی صهیونیسم در منطقه عربی و کشورهای هم جوار آن، موسسهالارض ویژه مطالعات فلسطینی، ص ۲۷۷ ـ۲۷۵، انتشارات بینالملل اسلامی، بیجا، ۱۳۶۳.
[۴]. پویایی فرهنگ و تمدن اسلامی و ایران«از رکود تا بیداری اسلامی» ، علی اکبر ولایتی، ج ۲، ص ۱۰۵۸.
[۵]ر.ک: همان، ص ۱۹۰ ـ ۱۸۱؛ تروریسم مقدس اسرائیل، لیویا روکاچ، ترجمه مرتضی اسعدی، ص ۷۶ ـ ۶۷، کیهان ، تهران، ۱۳۶۵.
لینک کوتاه: http://khbn.ir/1jcL