-
پنجشنبه, ۶ شهریور ۱۳۹۹، ۰۱:۵۴ ب.ظ

به جهت بررسی چگونگی تأثیر مسئولین فرهنگی و مذهبی کشور در منحرفکردن جامعه و مردم شیعی و تحقق اهداف یهود، در این بخش پیرامون ملاکهای شناخت عوام و خواصی که اعمال آنها موجب میشود در زمره بارکشان یهود و خادمین یهود قرار گیرند، مطالبی ارائه خواهد شد.
پایگاه صهیون پژوهی خیبر، در قسمت اول این یادداشت به سه گروه که در انحراف جامعه اسلامی و وقوع حادثه عاشورا نقش داشتند، اشاره شد. همچنین گفته شد که خطر جریان بارکشان یهود بیشتر از مسیحیان و یهودیان نفوذی است. درخصوص روش شناسایی مسئولینی که در خدمت منافع یهود هستند نیز توضیحاتی ارائه شد.
علاوه بر مسئولین سیاسی جامعه اسلامی، سایر مسئولینی که در حوزههای مذهبی و فرهنگی مشغول به فعالیت هستند نیز میتوانند با بیتوجهی به ارزشهای اسلامی و عدم آشنایی با تاریخ اسلام، در زمره بارکشان یهود قرار گیرند. به تبع خدمت برخی از مسئولین در حوزههای مختلف به اهداف یهود و تأثیرگذاری اقدامات آنان بر جامعه، عموم مردم نیز خواسته یا ناخواسته به سویی حرکت میکنند که در انحراف جامعه اسلامی دخیل میشوند.
به جهت بررسی چگونگی تأثیر مسئولین فرهنگی و مذهبی کشور در منحرفکردن جامعه و مردم شیعی و تحقق اهداف یهود، در این بخش پیرامون ملاکهای شناخت عوام و خواصی که اعمال آنها موجب میشود در زمره بارکشان یهود و خادمین یهود قرار گیرند، مطالبی ارائه خواهد شد.
تحقق اهداف یهود در جبهه فرهنگ و هنر
هنگامی که در جبهه فرهنگی میبینیم برای مسئولین و شخصیتهای فرهنگی کشور ما، سالن سینما بسیار مهمتر از فضای مسجد میشود و در واقع هنگامی که مسئولین فرهنگی، فرهنگ را در سینما و تئاتر و حرکتهای اینچنینی تعریف کرده و مذهب را از فرهنگ جدا میکنند و به مناسبت و به بهانه رهایی سینما و موسیقی از بند مظلومیت، فضاهای مذهبی و دینی کمرنگتر میشود، اینها نشان میدهد که فرهنگ ما به خدمت یهود درآمده است.
آنچه که جامعه دینی و ایمانی ایران را در طول تاریخ به پیش برده، نه سینما بوده و نه تئاتر و نه موسیقی؛ بلکه تنها «اماکن مذهبی» بودند که توانستند فضای دینی را در جامعه ایرانی حفظ کند. اینکه برای اماکن مذهبی همسانسازی شود و در کنار اماکن مذهبی، نمونههایی تأسیس گردد و سپس جامعه به سوی فرهنگ غربی و وارداتی سوق داده شود و رفتهرفته مردم از فضای دینی فاصله گیرند، یقیناً چنین اقدامی در راستای تحقق اهداف یهود صورت گرفته و مصداق بارکشی برای یهود است.
مطالعه قسمت اول:
یادداشت| بارکِشان یهود در واقعه عاشورا
بدون هیچگونه مبالغه و تعارفی باید گفت موسیقی، تئاتر و سینمای امروز ایران دارای فضایی ناشایست و زننده است؛ این مسئله نشان میدهد چنین فضاهایی مشخصاً در خدمت به یهود و در حال دورسازی جامعه اسلامی از اهداف خویش و حتی توقف حرکت جامعه و عقبگرد و پسرفت آن هستند.
جداکردن جامعه از اصالتهای شیعه
در فضای مذهبی نیز میبینیم که شخصیتهای مذهبی – سیاسی و غیر سیاسی – که بایستی به دنبال دغدغههای دینی باشند، در فضاهایی حضور دارند که فضاهای رشد و پرورش دینی نیستند.
برای مثال، عدهای از شخصیتهای مذهبی هستند که شدیداً شعارهای ضد وحدت سر میدهند و در این فضا به سر میبرند؛ البته که تکلیف این افراد مشخص است؛ اما متأسفانه از طرف دیگری شاهد فضایی هستیم که ضمن اعتقاد به وحدتگرایی که مطلوب جامعه و اهلبیت (ع) است، این فضای وحدت را به گونهای پیش میبرند که جامعه شیعی در حال فراموشی عقبه و گذشته باشکوه و پراهمیت خود است. این مسئله هم نشان میدهد چنین شخصیتهای مذهبی در حال بارکشی برای یهود هستند و این شکل از وحدت، وحدتی یهودی است.
القاء بیاهمیت بودن گذشته
القا کردن بیاهمیت بودن گذشته شیعه به افراد جامعه اسلامی و شیعی، تحریم صحبت پیرامون برخی شخصیتها، سانسور و جلوگیری از صحبت در مورد پیشینه تاریخی اسلام و تشیع و اعمال محدودیت در صحبت پیرامون تاریخ و مسائل شیعه همگی زنگ خطری هستند که در صورت ادامهدار بودن به فراموش شدن پسزمینه جامعه شیعی و فاصلهگرفتن جامعه شیعی از اصالت خود به بهانه وحدت منجر میشود.
ادامهداشتن این روند در آینده برای جامعه و جوان شیعی این سؤال را مطرح میسازد که «چرا باید برای حضرت زهرا (س) و سایر ائمه (ع) ذکر مصیبت و پیرامون آنها بحث و بررسی کرد؟». کمکم جامعه به جایی میرسد که خدای ناکرده شبههی لزوم عزاداری و فایده عزاداری برای امام حسین (ع) مطرح میشود؛ بنابراین روند مذکور باعث میشود تا رفتهرفته جامعه از اصالتهای خود فاصله بگیرد و در این جامعه از شدت و اهمیت پرداختن به تاریخ تشیع و مسائل پیرامون حضرت زهرا (س)، امیرالمؤمنین (ع) و حضرت سیدالشهداء (ع) که محرکهای اساسی جامعه شیعه هستند، کاسته شود.
به طور کلی باید گفت امروزه به بهانه وحدت، گفتمانی درحال شکلگیری و بومیشدن در جامعه شیعی است که این فضا دقیقاً در خدمت منافع و اهداف یهود است؛ یهودیها همواره درصدد بودهاند تا شیعیان اصالت، سابقه دینی و دغدغههای گذشته که شیعه را به امروز رسانده را فراموش کنند و هویت دینی شیعیان از بین برود؛ تندروی در مسئله وحدت و نپرداختن به اصول و تاریخ شیعه دقیقاً همان خواسته و مطلوب یهودیان است.
حرکت جامعه به سوی اهداف یهود
در جامعه و میان عموم مردم نیز همین فضا و مسئله مطرح است؛ عموم مردم با چنین فضایی روبرو هستند و شخصیتهای اصلی این گفتمان را میبینند و مطلع هستند که افرادی در جبهههای سیاسی، مذهبی و فرهنگی بر علیه مبانی دینی کار میکنند و در جهت اهداف یهود حرکت میکنند و در حال ضربهزدن به جامعه دینی و در تلاش برای عقبگرد جامعه دینی هستند، اما عموم مردم به همین گفتمان و افرادی که به اهداف یهود خدمت میکنند، اطمینان کرده و چنین افرادی حتی آرای عمومی را به نفع خود مصادره میکنند؛ این یعنی جامعه و فرهنگ عمومی ما به سمت اهداف یهود درحرکت است.
بارکشی یهود با هزینه جامعه اسلامی
این مسئله، دغدغه امروز جامعه دینی کشورما است و در ماجرای کربلا نیز شاهد چنین مسئلهای هستیم. یهودیان قطعاً در واقعه عاشورا حضور داشتند؛ امکان ندارد در چنین حادثهای که به مثابه عید یهودیان است آنها حضور نداشته باشند؛ اما طیف گستردهی حاضران در کربلا – که به تعبیر حضرت سجاد (ع) حدوداً ۳۰ هزار نفر مقابل سیدالشهداء (ع) ایستادند و شمشیر کشیدند – را مسلمانهایی تشکیل میدهند که نه یهودی بودند و نه تفکرات یهودی داشتند؛ بلکه آنان بدون اینکه برای یهود هزینه مالی داشته باشند، بارکشی یهود را میکردند.
امروز مشکل جامعه ما این افراد در حوزههای سیاسی، مذهبی و فرهنگی و میان عموم مردم هستند که بدون اینکه هزینه مالی برای یهود داشته باشند، کار یهودیان را به پیش میبرند و در حال پیشبرد اهداف استعمار هستند.
گاهی اوقات شخص یا گروهی از سوی انگلیس و یهود تأمین مالی میشود و اهداف آنها را پیش میبرد؛ اما گاهی اوقات افراد یا گروههایی هستند که از بیتالمال مسلمانان تأمین مالی شده و بارکشی یهود را انجام میدهند؛ چنین افرادی از بیتالمال مسلمین برای نوکری و بارکشی یهود استفاده میکنند و این مورد بسیار بدتر از نوکر و جیرهخوار یهود و انگلیس بودن است. خطر این افراد به مراتب از دسته یهودیان نفوذی و یهودیان ریشهای و حتی کسانی که رسماً جزء بازیگردانان و بازیگران یهود و استکبار هستند، بیشتر است.
روایتی پر معنا از پیامبر اعظم (ص) پایانبخش خوبی است برای مطالبی که ارائه شد؛ ایشان میفرمایند:
«بدترین افراد کسی است که آخرت خود را به دنیایش بفروشد و بدتر از او آن کسی خواهد بود که آخرت خود را برای دنیای دیگری بفروشد.»
چنین انسانهایی یقیناً بدترینِ انسانها هستند که نه دنیای خود را آباد کردند، نه آخرتشان را؛ همین افراد هستند که دنیا و آخرت خود را ویران میکنند تا دنیای یک یهودی و یک مستکبر آباد شود.
این مسئله همان مصیبتی است که هم در واقعه کربلا رخداد و هم امروز در جامعه اسلامی و شیعی خود کم و بیش شاهد آن هستیم؛ امروزه نیز افرادی وجود دارند که بارکشان یهود و جبهه استکبار هستند و با هزینه جامعه اسلامی، آب به آسیاب یهود میریزند.
انشاءالله بتوانیم این درسها را از جریان کربلا و واقعه عاشورا فرا بگیریم و همه اعضای جامعه اسلامی ما از عامه مردم گرفته تا خواص جامعه در ابعاد سیاسی، فرهنگی و مذهبی سعی کنیم این بینشها را در کنشها و گویشهای خود رشد و افزایش دهیم.
نویسنده: حجتالاسلام و المسلمین مجتبی رضایی
لینک کوتاه: http://khbn.ir/xCtmaH