-
شنبه, ۱۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۲:۳۳ ق.ظ

صهیونیستها مسئله فلسطین را نه به عنوان یک سرزمین غصب شده و صاحبخانههای بیخانه بلکه به عنوان یک مشکل برای مردم عربنشین سرزمین فلسطین بیان میکنند.
پایگاه صهیونپژوهی خیبر، رژیم کودککش و ظالم صهیونیستی پس از هفتاد سال غصب و جنایات مختلف در منطقه غرب آسیا هماکنون در چارچوب جنگ روانی علیه کشورهای منطقه مدعی «صلح» در سرزمین فلسطین شده است. سناریوی صلح پس از هجمه روانی رژیم صهیونیستی علیه اقشار خاکستری جهان توسط سران رژیم غاصب کلید خورد. در این نوشتار مختصر به بررسی و تحلیل سناریوی صلح از منظر مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی) میپردازیم.
صهیونیستها مسئله فلسطین را نه به عنوان یک سرزمین غصب شده و صاحبخانههای بیخانه بلکه به عنوان یک مشکل برای مردم عربنشین سرزمین فلسطین بیان میکنند. آنها اصطلاح «جامعهی جهانی» را با تبلیغات گسترده برای خود و اطرافیان علم کردند که البته این اصطلاح صرفا الفاظی تبلیغاتی است که از عقبه مردمی در دنیا بکلی محروم است، اما با جعل چنین سخنانی و مدیریت فکری رسانههای جهان، رژیم صهیونیستی واقعیت را وارونه به تصویر کشید و در پی آن سناریوی صلح را رقم زد.
غاصبین فلسطین جنایتهای بیشماری را علیه فلسطینیان یعنی صاحبان اصلی فلسطین مرتکب شدهاند، خانههای فلسطینیان را منهدم کردهاند، زنها و بچهها را کشتهاند، زندانها را از جوانان فلسطینی انباشته کردهاند. با وجود تمام این جنایات چشم بر کارنامه سیاه خود در هفتاد سال گذشته بستهاند و سخن از صلح و معامله قرن میگویند.
هدف اسرائیل، توسعه است. دولت صهیونیستی به سرزمین فلسطین فعلی هم قانع نیست. اوّل یک وجب جا میخواستند، بعد نصف زمین فلسطین را گرفتند، بعد همه سرزمین فلسطین را گرفتند، بعد به کشورهای همسایه فلسطین مثل اردن و سوریه و مصر تجاوز کردند و زمینهای آنها را گرفتند. الان هم هدف اساسی صهیونیسم، ایجاد اسرائیل بزرگ است. البته این روزها کمتر اسم میآورند؛ سعی میکنند کتمان کنند. باز هم به افکار عمومی دروغ میگویند. چرا؟ چون در مرحلهای که الان هستیم، احتیاج دارند که هدفهای توسعهطلبانه خود را کتمان کنند! امروز صهیونیستها به صلح احتیاج مبرم دارند.
از نیل تا فرات
هدفهایى که در تشکیل دولت غاصب صهیونیستى در سرزمین فلسطین وجود داشته است، با این اسرائیل کنونى کاملاً تامین نمىشود. هدف، بالاتر از اینهاست. در حال حاضر ارکان نظام صهیونیستی متزلزل است؛ لذا اینها الآن مجبورند که با دولتهای منطقه هرطور که هست، مسأله صلح را تمام کنند، تا بتوانند به مسأله داخلی خودشان برسند.
صهیونیستها از اهداف خودشان منصرف نیستند. هدف «از نیل تا فرات» را که بر زبان آوردهاند، پس نگرفتهاند. هنوز هم قصدشان این است که از نیل تا فرات را بگیرند! منتها، استراتژی صهیونیستها این است که ابتدا با حیله و ترفند، جای پای خودشان را قرص کنند و بعد که جای پا محکم شد، با فشار و حمله و آدمکشی و استفاده از زور و خشونت، تا جایی که میتوانند پیش بروند! همین که با یک مقابله جدی چه مقابله سیاسی و چه نظامی روبهرو شوند متوقف میشوند و باز در خط حیله و ترفند میروند تا بتوانند با مکر، یک قدم دیگر به جلو بردارند! وقتی یک قدم به جلو برداشتند، مجدداً همان فشار و خشونت را اعمال میکنند.
از سوی دیگر مسئله صلح در بین دو ملتی مطرح میشود که با اهداف انسانی و بر محور انسانیت بخواهند به صلح برسند، اما در رابطه با مسئله فلسطین در یک طرف مردم مظلوم سرزمین فلسطین قرار دارند و در مقابل انسانهایی خبیث، شریر، طمّاع، دزد و آدمکش همراه با دولتی بیاصل و نسب که از همه جای دنیا جمع شدهاند و ملغمهای به اسم «اسرائیل» درست کردند! آیا این شد یک ملّت؟!
ملت کنونیِ صهیونیستِ اشغالگر، یک ملت ساختگی است. هیچ عنصری از عناصر اصلی یک ملت در اشغالگران نیست؛ از جاهای مختلف عالم، با دیدگاههای مختلف، با مناشئ اجتماعی مختلف و با عقاید گوناگون آمدهاند؛ صرفاً از جهت اینکه به نژاد بنیاسرائیل اتّصال و ارتباط دارند! قرنها از هم جدا بودهاند، ولی آنها را به عنوان یک ملت تلقّی کردهاند. یک ملت تصنّعی و دروغین؛ برای اینکه بتوانند در این نقطه حسّاس از جهان یعنی قلب غرب آسیا و قلب جهان اسلام پایگاهی برای استکبار باشند، در سرزمین فلسطین جمع شدهاند. یقیناً چنین جمعیتی را نمیتوان یک ملت خواند و به صلح با آنها فکر کرد.
مجید رحیمی
منابع:
بیانات در خطبههای نمازجمعه، ۱۳۷۸/۱۰/۱۰
دیدار دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین با رهبر انقلاب، ۱۳۹۵/۹/۲۴
بیانات در خطبههای نماز عید سعید فطر، ۱۳۸۶/۷/۲۱
بیانات در دیدار شرکتکنندگان در افتتاحیهی همایش غزه، ۱۳۸۸/۱۲/۸
بیانات در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی، ۱۳۸۹/۸/۴
بیانات در دیدار جمعی از آزادگان، ۱۳۷۰/۵/۲۸
بیانات خطبههای نماز جمعه تهران، ۱۳۹۰/۱۱/۱۴
بیانات خطبههای نماز جمعه تهران، ۱۳۷۷/۲/۱۸
بیانات در دیدار شرکتکنندگان در افتتاحیهی همایش غزه، ۱۳۸۸/۱۲/۸
بیانات در دیدار کارگزاران نظام، ۱۳۸۱/۳/۹
لینک کوتاه: http://khbn.ir/b4vCoRb