-
پنجشنبه, ۲۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۳۷ ب.ظ

فردریک توبن پنج بار به خاطر انتقاد به مسئله هولوکاست به زندان افتاد و در این پنج بار، پنج جلد کتاب در انتقاد به مسئله هولوکاست به تحریر درآورد. وی به خاطر انتقاد به این مسئله در آلمان، انگلیس و استرالیا به زندان افتاد. در یکی از این به زندان رفتنها، در دادگاه وکیل وی به او گفت که سکوت کند و چیزی نگوید. او در دادگاه حتی حق بیان دلایل و مدارک خود را نداشت و این نقض حقوق بشر است.
پایگاه صهیونپژوهی خیبر، زمانی که زیر سوال بردن هولوکاست در آلمان ۵ سال حبس دارد، فردریک توبن، محقق آلمانی الاصل، نویسنده ۸ جلد کتاب و دارای مدرک دکتری از دانشگاه اشتوگارد با یک مجله تجدیدنظر طلبی با عنوان «ماموریتهای واقعی» کار خود را آغاز و به مسئله هولوکاست انتقاد کرد.[۱]
وی به اتهام انکار هولوکاست و نشر مطالب ضد یهودی در اینترنت دستگیر شد. او دستگیریاش را به خاطر معامله آلمان با انگلستان میداند. در پی بازداشت وی، بنیاد جهانی بررسی هولوکاست از بازداشت منتقدین این مسئله انتقاد و از زندانی شدن فردریک توبن ابراز نگرانی کرد. همچنین اعلام کرد: «ارزشهای اصلی قرون وسطی باید حفظ شود و این مسئله نباید قربانی مدعای هولوکاست و زورگویی صهیونیستها شود.» همچنین این بنیاد خواستار یاری منتقدان و صاحبنظران و محققان مستقل از کشورها شد.[۲]
فردریک توبن پنج بار به خاطر انتقاد به مسئله هولوکاست به زندان افتاد و در این پنج بار، پنج جلد کتاب در انتقاد به مسئله هولوکاست به تحریر درآورد. وی به خاطر انتقاد به این مسئله در آلمان، انگلیس و استرالیا به زندان افتاد. در یکی از این به زندان رفتنها، در دادگاه وکیل وی به او گفت که سکوت کند و چیزی نگوید. او در دادگاه حتی حق بیان دلائل و مدارک خود را نداشت و این نقض حقوق بشر است.
جالب است که بعدها همین وکیل، رئیس حقوق بشر استرالیا شد. فردریک توبن به صورت اتفاقی دوباره آن وکیل را ملاقات کرد و پرسید: حقیقت حقوق بشر کجاست؟ او هیچ پاسخی نداد چون جوابی برای سوال او نداشت.
دولتهای غربی از راههای مختلف درصدد جلوگیری از فعالیتهای وی بوده و هستند. فردریک توبن در مصاحبه با مدیرعامل خبرگزاری فارس گفت: «در غرب فقط آزادی خرید وجود دارد، در حالی که در ایران میتوان به مسئله هولوکاست نقد کرد و یا حتی زیر سوال برد.»
وی ادامه داد: «در غرب حتی اگر کسی در مورد این مسئله سوال کند، محکوم میشود.»
وی علت زندانی شدن خود را در استرالیا به ۳ دلیل دانسته است:
- تعداد ۶ میلیون قربانی را در مسئله هولوکاست زیر سوال بردم.
- اتاقهای گازدار در آشوتیس لهستان را زیر سوال بردم.
- گفتم که هولوکاست یک مسئله صنعتی است.
وی افزود: محکومیتهای من تحت عنوان تبعیض نژادی صورت گرفته و یهودیها معتقدند که یهود یک نژاد ولی مسیحیت و اسلام یک مذهب است و کاری که ما در استرالیا در حال انجام آن هستیم، این است که بگوییم اگر یهود یک نژاد است، مسیحیت و اسلام هم یک نژاد است.
وی در انگلستان به خاطر انتقاد به مسئله هولوکاست، ۲ماه زندانی شد. او علت بازداشت خود را در انگلیس جرایم سایبری، نژادپرستی و بیگانههراسی دانسته است.
پینوشت:
[۱] کتاب یهودستیزی، واقعیت یا دستاویز سیاسی، فصل۵، ص۲۴۴
[۲]رجانیوز
لینک کوتاه: http://khbn.ir/upnTrFW