-
شنبه, ۱۲ مهر ۱۳۹۹، ۰۵:۰۰ ب.ظ

هرچند این روزها از فراماسونری به عنوان یک توهم یاد میشود و به دلیل ارائه نادرست موضوع و مبحث ذهنها دیگر یارای پذیرش مسائل مرتبط با این موضوع را ندارند، ولی بایستی بدین نکته توجه داشت که تاریخ را تاریخنگاران مینویسند و با یک نگاه بد نمیتوان از کل تاریخ به آسانی عبور کرد.
پایگاه صهیونپژوهی خیبر، کتاب «تاریخ فرهنگی قبیله لعنت» با موضوع شوالیههای معبد و بنیانهای فراماسونری به قلم اسماعیل شفیعی سروستانی در سال ۱۳۹۶ توسط انتشارات هلال به چاپ رسید. این کتاب سعی دارد با استناد به تحولات تاریخی و فرهنگی تعریف جامعی از موقعیت و عملکرد مجامع مخفی که به صورت عام و فراماسونری که به صورت خاص میشناسیم، ارائه کند.
فصل اول که با عنوان شوالیههای معبد از آن یاد شده است و به بیان تاریخ پدید آمدن این گروه پرداخته، دارای سه بخش است:
بخش اول: شوالیهگری
شوالیه اصالتاً عنوانی فرانسوی است و به معنای «اسبسوار» و برگرفته از نام اسب (Cheval) در فرانسوی است. معادل شوالیه در زبان و ادبیات انگلیسی Knight به معنی «شهسوار» میباشد؛ درجهای تشریفاتی که در قرون وسطی، به بعضی اشخاص در اروپا اعطا میشد. در آن عصر، برخی شوالیهها فرماندهی سوارهنظام ارتش را بر عهده داشتند. شوالیهها الزاماً نظامی نبودند و برخی از آنان از بین رجال، اشراف، ثروتمندان و مردان مذهبی انتخاب میشدند.
بخش دوم: شوالیهها و ویرانههای معبد
آنچه «شوالیههای معبد» در کندوکاو ویرانههای «معبد سلیمان» در اورشلیم یافتند، چه بود؟ میراث ساحران یهودی مصر باستان که از طریق سامریان و ساحران به کاهنان معبد رسیده بود و به شوالیههای معبد منتقل شد. دستیابی به علوم خفیّه و باطنی همچون «قابالا» یکی از بزرگترین دستاوردهای آنان طی سالهای اقامت در اورشلیم بود.
شوالیهها به کمک «علوم غریبه» میتوانستند به اعمال خارقالعاده دست بزنند، به عوالم ماورائی شیطانی وارد شوند و بالاخره به مدد آن علوم بیش از پیش، بر دیگران سلطه پیدا کنند.
بخش سوم: تجدید حیات شوالیههای معبد و شکلگیری مجامع مخفی
حرکتهای اعتراضی علیه عملکرد اربابان کلیسا و همه آنچه که به نام دیانت مسیح(ع) به مردم عرضه میکردند، در سالهای سرد قرون وسطی آغاز و به تدریج دامن گسترد. متاسفانه، از آنجا که روحانیون کلیسا همه معاملات و مناسبات کلیسایی را به حقیقت دین و دینداری نسبت میدادند، حرکتهای اعتراضی موجی از رویگردانی از دین الهی و روی آوردن به مذاهب باطل، بیدینی و حتی شیطانپرستی را همراه داشت. نویسنده در فصل دوم کتاب که با عنوان فراماسونری است در چهار بخش این موضوع را توضیح داده است.
فصل دوم: فراماسونری
بخش اول: بنیانهای فراماسونری
منصور عبدالحکیم پژوهشگر و نویسنده پرکار مصری در کتاب «فراماسونری و حکومت پنهانی جهانی»، به بررسی زمینههای تشکیل فراماسونری و گروه شوالیههای معبد میپردازد و آنها را دستپرورده یهودیان و در خدمت منافع آنان در مسیر نابودی اعتقادات دینی مسیحیان معرفی میکند.
امروزه حجم بزرگی قریب به چهار هزار عنوان کتاب و هزاران مقاله درباره فراماسونری در جهان موجود است که متاسفانه، در اثر رفتارهای افراطی یا تفریطی نویسندگانش، بر ابهامات موجود درباره این فرقه افزوده است. استاد محمد عبدالله عنان، حاصل جمع نظرات اعلام شده درباره این مجمع را چنین بیان میکند: این آرا و نظریات بدین نحو خلاصه میشود که اصل بنای آزاد (فراماسونری) مربوط به یکی از دوازده مبدا مشروحه زیر میباشد:
بطریقها (پاتریکها) – اسرار بتپرستان – بنای معبد سلیمان – صلیبیون – سواران معبد – جمعیت صنعتگران رومی – کارگران بنا در قرون وسطا – برادران صلیب گلگون – اولیور کرامول – پرنس شارل استوارت که بنا به اغراض سیاسی ایجادش کرد – کریستوفر رن هنگام بنای کلیسای سنتپول – به دکتر دزاجلییه و دوستانش سال ۱۷۱۷م.
بخش دوم: فراماسونری، سیر تحول و تکوین
طی چند قرن متوالی و حاکمیت دیانت، کلیسای مسیحی کاتولیک، از چنان قوّتی برخوردار بود که تزلزل و ریزش آن به یکباره اتفاق نیفتاد. بزرگنمایی نواقص و نارساییهای کلیسا، بر بدنه مسیحیت کاتولیک، شکاف ایجاد کرد و حاکمیت آن را متزلزل ساخت.
نهضت اصلاح دینی (پروتستانتیسم) با شعار زاید بودن روحانیت و کلیسا در دین مسیحیت، در پی آن بود تا دیانت را با اوضاع و احوال روز سازگاری داده و از مسیر سکولاریسم، آن را با منافع و امیال بورژوازی تفسیر و تطبیق دهد. این ضعفها نه تنها راه را برای ظهور افکار غیر دینی هموار ساخت، بلکه غرب مسیحی را مهیای اظهار ضدیت با دین کرد.
بخش سوم: رسمیت یافتن فراماسونری
فراماسونری جهانی، این مقام و درجه اختصاص به یهودیان دارد و بالاترین رتبه و درجه فراماسونری به شمار میآید. افراد این طبقه هستند که توطئهچینی و کودتاها را به راه میاندازند و برای تحت سلطه در آوردن جهان برنامهریزی میکنند. قدرت و نفوذ آنها به حدی است که حتی رئیسجمهور «ایالات متحده آمریکا» را انتخاب یا تایید میکنند.
گفته میشود اعضای این سازمان سیصد نفرند که همدیگر را از طریق سازمانی و جنبشی میشناسند و بالعکس فراماسونری نمادین و پادشاهی که محافل و جلساتی در جایجای کره زمین دارند و این سازمان تنها یک مرکز دارد که در «نیویورک» قرار دارد.
بخش چهارم: مبانی و مبادی فکری، اعتقادی فراماسونری
بهرغم گفتوگوهای فراوان، پیچیده در لفافه افسانهها و حکایات درباره فراماسونری در میان نشریات و کتابهای ارائه شده، از دو موضوع بسیار مهم موجود و مطرح در میان فراماسونها و محافل عالی فراماسونری، کمتر سخن به میان میآید؛ اولی بنمایه اعتقادی این جریان و دومی مقصود غایی آن است.
«سازمان جهانی فراماسونری» این دو امر را از اعضای پایین و حاضر در مجامع فراماسونری «رمزی» مخفی میدارد. زیرا با مکشوف شدن بنمایه اعتقادی، آنان از وصف مومنان به ادیان توحیدی جدا میشوند.
استاد محمد عبدالله عنان، در کتاب «تاریخ جمعیتهای سری» ضمن افشای مقصود فراماسونرها در انهدام کاتولیکها و انعدام همه دریافتهای توحیدی ادیان آسمانی، پرده از انکار و الحاد بنایان آزاد (فراماسونری) برمیدارد.
هرچند این روزها از فراماسونری به عنوان یک توهم یاد میشود و به دلیل ارائه نادرست موضوع و مبحث ذهنها دیگر یارای پذیرش مسائل مرتبط با این موضوع را ندارند، ولی بایستی بدین نکته توجه داشت که تاریخ را تاریخنگاران مینویسند و با یک نگاه بد نمیتوان از کل تاریخ به آسانی عبور کرد، هرچند نگاه غیرمنطقی و سمبلیک بتواند ما را در پرده غفلت نگاه دارد.
لینک کوتاه: http://khbn.ir/egQFbkQ