-
سه شنبه, ۱۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۱۴ ق.ظ

یکی از نقشهای سیاسی شهادت استاد فخریزاده کُند کردن حرکت بعضی از مسئولین غربگرا بود. همچنین شهادت این شهید بزرگوار مردم را به یاد شهدای اول انقلاب و شهدای هستهای انداخت و تحرک و نشاطی را در این عرصه به وجود آورد.
پایگاه صهیونپژوهی خیبر؛ دکتر محسن فخریزاده یکی از چهرههای تاثیرگذار ایران بود. نام ایشان به عنوان یکی از پنج شخصیت ایرانی در فهرست ۵۰۰ نفره قدرتمندترین افراد جهان که از سوی نشریه آمریکایی فارن پالیسی منتشر شده، بود.
دکتر فخریزاده از دانشمندان موثر و رده بالای حوزه تحقیقات علمی در کشور بوده است. این دانشمند حوزه موشکی و هستهای کشورمان متأسفانه عصر روز (1399/08/07) در منطقه آبسرد دماوند(استان تهران) توسط عوامل تروریستی رژیم صهیونیستی و آمریکا به شهادت رسید.
پایگاه صهیونپژوهی خیبر، برای بررسی این جنایت با «دکتر مجتبی رحماندوست»، رئیس اتحادیه جهانی تقریب نهاد ایثارگران به گفتوگو پرداخت که در ادامه متن آن را ملاحظه میکنید؛
خیبر: به نظر شما تأثیرات ترور شهید فخریزاده بر روی افراد به ویژه مسئولین چیست؟
یکی از نقشهای سیاسی شهادت استاد فخریزاده کُند کردن حرکت بعضی از مسئولین غربگرا بود. امیدوارم شهادت این بزرگوار تأثیری درازمدت بر این افراد داشته باشد. مردم و مسئولین احساس کردند که در بالاترین سطوح امنیتی عناصر نفوذی نفوذ کردهاند، به طوری که آنها توانستند این عملیات را انجام دهند.
شهادت این شهید بزرگوار مردم را به یاد شهدای اول انقلاب و شهدای هستهای انداخت و تحرک و نشاطی را در این عرصه به وجود آورد. علاوه بر این، شهادت دکتر فخریزاده شناختی را به وجود آورد که شخصیتهای انقلاب فقط افراد شناخته شده نیستند.
بسیاری از مسئولین اینقدر در صداوسیما حضور پیدا کردند که همه مردم آنها را میشناسند، در حالی که اساتید و دانشمندانی وجود دارند که شخصیتهای بزرگ علمی، انقلابی و مذهبی هستند، اما لازم نیست شناخته شده و رسانهای باشند. در واقع، گنجهای عظیمی در دل این ملت نهفته است.
خیبر: آیا شهادت این دانشمند هستهای سبب تصویب طرح هستهای مجلس شورای اسلامی شد؟
این بحث از چند ماه پیش شروع شده بود ولی با شهادت شهید فخریزاده این طرح تصویب شد تا به سمت غنیسازی بیست درصد و بالاتر برویم، راکتور اتمی جدیدی در اراک به راه بیندازیم و اصلاح وضعیت راکتور آب سنگین اراک را در دستور کار قرار دهیم.
البته بحثهای خروج از برجام مطرح شد که در این سالها حداقل در رسانهها کمتر مطرح میشد. همچنین به فکر خروج از پروتکل الحاقی افتادیم. کسی که داوطلبانه وارد این پروتکل میشود تا کاری را انجام دهد، اگر ببیند که طرف مقابل نامردی میکند میتواند از اقدام داوطلبانه خودش دست بردارد.
شهادت شهید فخریزاده ما را به سمت بهکارگیری سانتریفیوژهای جدید ای.آر.شش سوق داد. در نگاه کلی میتوان شهادت فخریزاده را عامل نگاه جدیدی به مقوله هستهای دانست. عمل نکردن اروپاییها به تعهداتشان و خروج آمریکا باعث شد که ایران به فکر مقابله به مثل و کاستن از تعهدات خودش بیفتد. اینها نقشهایی بود که شهادت این استاد بزرگوار در این روزها ایفا کرد.
خیبر: ممنون از وقتی که در اختیار ما قرار دادید.
انتهای پیام/