-
شنبه, ۲۲ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۱۰ ق.ظ

مقامات دولت اسرائیل گزارشات و توصیههای کنفرانس هرتزلیا را به عنوان سیاست رسمی تایید میکنند. در این کنفرانس نخبگان، پژوهشگران و محققان، تهدیدها و فرصتها، همچنین چالشهای سیاست داخلی و خارجی اسرائیل و روابط این رژیم را با دیگر کشورها مورد بررسی و کنکاش قرار داده و نتایج را به رهبران اصلی رژیم صهیونیستی ارائه میکنند.
پایگاه صهیونپژوهی خیبر؛ کتاب «امنیت، حلقه گمشده رژیم صهیونیستی - تاکیدی بر مولفه تهدیدات امنیتی و آسیبپذیریهای امنیتی» نوشته جمعی از نویسندگان، در مورد چالشهای امنیت ملی در رژیم صهیونیستی است.
شناسنامه کتاب
امنیت، حلقه گمشده رژیم صهیونیستی (تاکیدی بر مولفه تهدیدات امنیتی و آسیبپذیریهای امنیتی)
مؤلفان: ابوذر میارعباسی، محسن چوپانی رستمی، محسن مرادیان
ناشر: مرکز آموزشی و پژوهشی شهید سپهبد صیاد شیرازی
ویراستار: محمد رستمی
تعداد صفحات: ۱۹۴
فهرست کتاب:
فصل اول: روند شکل گیری رژیم صهیونیستی
ظهور بحران در فلسطین
سازمان ملل و مسئله فلسطین
نگرانی آمریکا
طرح تقسیم فلسطین و …
فصل دوم: فرهنگ راهبردی رژیم صهیونیستی
نقش و اهمیت امنیت در رژیم صهیونیستی
سیاست خارجی در رژیم صهیونیستی
و …
فصل سوم: تهدیدات امنیت ملی رژیم صهیونیستی
تهدیدات و دغدغههای رژیم صهیونیستی
تهدیدات ارتشهای همسایه رژیم صهیونیستی
تهدیدات گروههای چریکی مخالف رژیم صهیونیستی
تهدیدات، ماهیت و روابط گروههای فلسطینی و رژیم صهیونیستی
ماهیت و شدت تهدیدات ایران در مقابل رژیم صهیونیستی و …
فصل چهارم: آسیب پذیری رژیم صهیونیستی
آسیب پذیری امنیت رژیم صهیونیستی
بحران مشروعیت رژیم صهیونیستی
بحران مشروعیت در میان اعراب و یهودیان
بحران ایران و حزب الله لبنان برای رژیم صهیونیستی و …
فصل پنجم: نتیجه گیری
درباره کتاب:
همانطور که از فصول کتاب مشخص است، این کتاب به دنبال این است که چه تهدیداتی امنیت رژیم صهیونیستی را به خطر میاندازد و چه اندازه میتواند این خطر جدی باشد؟ همچنین نقش جمهوری اسلامی ایران و حزب الله لبنان در این میان چیست و شدت تهدیدات این دو سپاه چگونه میتواند باشد؟ در این کتاب همچنین مطالعه موردی روی جنگ ۳۳ روزه انجام شده است زیرا در این ۳۳ روز رژیم صهیونیستی نتوانست علیرغم ۳۰۰۰ سلاح، بر لبنان که نهایتا ۱۰ نوع سلاح در اختیار داشت، غلبه کند و از طرفی یکی از نتایج مهم کتاب ایران ترسی رژیم صهیونیستی است که امنیت ملی این رژیم را به چالش کشیده است.
همچنین گفتنی است کنفرانس هرتزلیا، کنفرانسی است که توسط مرکز بین رشتهای در هرتزلیا، که مرکز اصلی آن اسرائیل است برای بیان سیاستهای ملی توسط برجسته ترین رهبران این کنفرانس، از جمله رئیس جمهور اسرائیل، نخست وزیر، رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل و مهرههای اصلی این رژیم برگزار میشود.
مسائل اصلی که در کنفرانسها مطرح میشود یا مورد تاکید قرار میگیرد، بخشی از گفتمان عمومی در اسرائیل است. مقامات دولت اسرائیل گزارشات و توصیههای کنفرانس هرتزلیا را به عنوان سیاست رسمی تایید میکنند. در این کنفرانس نخبگان، پژوهشگران و محققان، تهدیدها و فرصتها، همچنین چالشهای سیاست داخلی و خارجی اسرائیل و روابط این رژیم را با دیگر کشورها مورد بررسی و کنکاش قرار داده و نتایج را به رهبران اصلی رژیم صهیونیستی ارائه میکنند. در سالهای اخیر یکی از بحثهای این کنفرانس، بررسی چگونگی برخورد رژیم صهیونیستی با انرژی هستهای جمهوری اسلامی بوده است. برخی شخصیتهای عربی نیز در دهمین کنفرانس هرتزلیا در سال ۲۰۱۰ شرکت کردند و مهمترین محور این کنفرانس «تاثیرات معیشتی و اقتصادی تحریمهای شکننده آمریکا و سازمان ملل علیه جمهوری اسلامی، با تمرکز بر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» بود. تعدادی از مقالات ارائهشده در این همایش در این کتاب گنجانده شده است که برخی از آنها عبارتاند از: پیروزی در نبرد روایتها، خاورمیانه هستهای چندقطبی؛ حضور آمریکا در خاورمیانه؛ روندها و سناریوها؛ عضویت اسرائیل در سازمان همکاری و توسعه اقتصادی؛ قانون جنگ و آسیبشناسی آن؛ دفاع سایبری دولتی؛ و مولفههای اجتماعی در امنیت ملی.
انتهای پیام/